Vabilo na konferenco Živeti bolje s hivom

Vljudno vabljene_i na konferenco Živeti bolje s hivom, ki jo ob Svetovnem dnevu aidsa organizira Društvo informacijski center Legebitra. Potekala bo 29. novembra 2022 s pričetkom ob 12.30 uri v poslovni stavbi Rotonda na Dunajski cesti 167 v Ljubljani.

Tema konference bo kakovost življenja oseb s hivom. Konferenca se vsebinsko navezuje na nacionalni posvet ob Svetovnem dnevu boja proti aidsu, ki bo potekal neposredno pred dogodkom, na isti lokaciji, s pričetkom ob 9.00 uri.

Prosimo, da se na posvet predhodno prijavite, saj je število mest omejeno za udeležbo v dvorani je omejeno. Vsem, ki se boste prijavili, ko bodo prosta mesta v dvorani že zasedena, bomo v petek, 25.11.2022 poslali povezavo na spletni dogodek. Prav tako bo iz potrditvenega e-sporočila razvidno kako ste razporejeni.

Prijave za udeležbo sprejemamo do četrtka, 24. novembra 2022, na spletnem naslovu: https://anketa.nijz.si/a/977b3028 .  

Programa konference in nacionalnega posveta sta objavljena na internetni strani: 

https://www.nijz.si/sl/dogodki/nacionalni-posvet-ob-svetovnem-dnevu-aidsa

Udeležba na strokovnem posvetu je brezplačna.

Za več informacij smo na voljo na: [email protected]

Vljudno vabljene_i!

___________________________________________

Projekta Odziv na hiv in Hiv+ sofinancirata Ministrstvo za zdravje in Mestna občina Ljubljana

Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancira Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.