S testiranjem pričnemo v ponedeljek 14. decembra

LEGEBITRINO TESTIRANJE

Obveščamo vas, da s testiranjem ponovno pričnemo v ponedeljek, 14. decembra. 

NAROČANJE JE OBVEZNO!

Ne glede na lokacijo testiranja se je potrebno na testiranje nujno predhodno naročiti na povezavi : https://kajisces.si/testiranje/

PREJEM REZULTATOV

V času epidemije boste rezultat testiranja prejeli preko telefona.

POMEMBNO!

Na testiranje pridite sami. V primeru, da bi se s partnerjem želela testirati oba, se morata na testiranje naročiti in priti posamično. S seboj prinesite le najnujnejše, obvezno pa pridite z masko.

Na testiranje se NE smete naročiti:

• če imate potrjeno okužbo, sum na okužbo s SARS-CoV-2 (novi koronavirus) ali ste v karanteni;

• če izkazujete katerega izmed simptomov okužbe (nahod, kašljanje, bolečine v žrelu, temperatura nad 37,5 stopinj Celzija, motnje okušanja okusa in/ali vonja);

• če živite v skupnem gospodinjstvu z okuženo osebo, osebo s simptomi okužbe ali z osebo, ki je v karanteni;

• če ste imeli stik z osebo s potrjeno okužbo;

• če ste se vrnili iz tujine v zadnjih dveh tednih;

V primeru, da ste imeli simptome okužbe, se lahko na testiranje naročite dva tedna po tem, ko so simptomi izzveneli. V primeru, da se simptomi pojavijo, ko ste bili na testiranje že naročeni, vas prosimo, da svoj termin odpoveste in s tem omogočite testiranje drugi osebi. 

Prenovili smo spletno stran Kajisces.si, ki je sedaj postala bolj pregledna in enostavna za uporabo.  Naročanje zdaj poteka neposredno s spletne strani in ne več preko zunanje aplikacije.

KAJ ČE NISEM MOŠKI, KI IMA SPOLNE ODNOSE Z MOŠKIMI (MSM)?

Za vse, ki ne spadate v ciljno skupino MSM, se lahko testirate na Infekcijski kliniki (Poljanski nasip 58, Ljubljana) po predhodnem naročilu.

Vabljeni na testiranje!