Žare: Sok strasti

Vse stvari se začnejo na začetku, pa naj bodo dobre ali slabe. Sam sem v tistem času že pošteno korakal proti 30. V Ljubljani, kjer sem živel že kar nekaj časa, sem si našel fanta, s katerim sem živel. Imel sem kar nekaj priložnostnih zaposlitev, lahko bi rekel, da sem bil na konju.

Z mojim sva imela »odprto vezo«, saj sva bila na višku seksualnih moči in energije. Moje geslo je bilo, poskusi čim več in čim večkrat, saj se živi samo enkrat. Tako nekako sem živel življenje.

V tistem času je internet postal dostopen vsakomur. S tem so spletne klepetalnice postale dostopne na vsakem koraku, tudi v lokalih in doma. Ne bodi ga len, sem se tej novi modni muhi hitro pridružil tudi sam. Kmalu sem se z različnimi »nicki« pridružil vsaki klepetalnici, ki sem jo našel. Kandidatov je bilo precej, le resnih bolj malo. Tu je bil še Tivoli in razni javni WC-ji, kjer je bil hiter seks dostopen na vsakem koraku.

Nek poletni dan, pred 11 leti, pa sem spoznal fanta svojih let. Postavnega, vitkega, brez predsodkov in nabitega s seksualno energijo, ki sem jo pogrešal doma, kjer je postajalo monotono in rutinsko.

Hitro sva se znašla pri aktivnostih, pri katerih vsi tabuji odpadejo. Takrat sem prvič okusil tisto opojno mešanico alkohola, trave, popersa in seksa, tistega prvinskega moškega seksa, kjer ni predsodkov in je dovoljeno vse. Brez tabujev, očitkov in slabe vesti. Moje telo je želelo vse to in preglasilo mojo glavo, moj razum. Živel sem za tukaj in zdaj, za ta trenutek užitka, ki mi ga je dajal on (recimo mu Leon, saj dejansko me je LE ON pripeljal do užitkov, ki sem jih prej videl le v porničih).

V opoju znoja, alkohola, popersa, trave in še česa sva iskala meje najine strasti in poguma, ki so se postopno brisale. Dobil sem občutek, da mu lahko zaupam, zato ni bilo časa za vse tisto, na kar sedaj vedno pomislim. Kondom, zaščita, to je bila španska vas.

S koncem poletja se je spil sok strasti in Leon je odšel neznano kam.

 

Nadaljevanje Žaretove izkušnje sledi v torek, 26. julija.

Žare s hivom živi že 11 let. Z nami deli svoje vzpone in padce ter izkušnje na poti življenja, po kateri uspešno stopa.

Komentiraj, povej svoje mnenje

Življenje s hivom

Vsi prispevki

hiv in Covid-19

Po dosedanjih podatkih kaže, da pri osebah, ki živijo s hivom in redno prejemajo protiretrovirusna zdravila, ni povečanega tveganja za hujši potek bolezni, če nimajo drugih pridruženih bolezni (bolezni srca…
PREBERI

Osebe s hivom so nekoč umirale mlade, danes z virusom živijo in se starajo.

LEGEBITRIN STROKOVNI POSVET LETOS NA TEMO »STARANJE S HIVOM – ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI ŽIVLJENJA STAREJŠIH OSEB, KI ŽIVIJO S HIVOM« predvsem za moški del te populacije, ki pa je prevladujoč, predvsem…
PREBERI

Strokovni posvet na temo hiva in SPO

Na pobudo Društva informacijski center Legebitra je danes v Ljubljani potekal strokovni posvet, na katerem so predstavnice in predstavniki Ministrstva za zdravje, Državnega sveta Republike Slovenije, infekcijske in dermatovenerološke klinike…
PREBERI

Pomembno obvestilo za osebe, ki živijo s hivom

Upravni odbor Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije je 20. 2. 2017 sprejel nov Pravilnik o kartici zdravstvenega zavarovanja, ki uvaja nekatere spremembe, pomembne za osebe, ki živijo s hivom.  …
PREBERI