Knjižnica

Brošure, letaki in plakati.

Izvedel si, da imaš hiv. Kako naprej?

Če si pred kratkim izvedel, da imaš hiv, je ta priročnik pravi zate. Koristil ti bo tudi, če za to veš že nekaj časa, vendar se s tem še nisi mogel soočiti. Prirejeno po tretji angleški izdaji Your next steps avtorja Rogerja Pebodyja za NAM, 2014. Prva slovenska izdaja. Ljubljana, 2016.  

Tveganja za spolni prenos hiva in testiranje

Ta knjižica govori o spolnem prenosu hiva in o testiranju na hiv. Vključuje informacije o tveganju za prenos hiva, o različnih vrstah testov na hiv in o pomenu osebnih odločitev o spolnem zdravju. Prirejeno po drugi angleški izdaji Simona Collinsa in Charlotte Walker za HIV i-Base, 2013 (www.i-Base.info). Prva slovenska izdaja. Ljubljana, 2016.

PEP

V knjižici najdeš več informacij o PEP-u, preprečevanju hiva po tem, ko je virus že vstopil v telo. Povzeto po PEP – POST EXPOSURE PROPHYLAXIS, Terrence Higgins Trust 2013

Kemseks

Kemseks je seks pod vplivom drog. Zanj ni enotne formule: kako se moški obnašajo in kakšni so razlogi za uporabo drog med seksom je specifično za vsakega posameznika. V knjižici smo zapisali osnovne informacije o pojavu kemseksa, brez da bi podajali vrednostne sodbe.

Testiranje, letak

Letak za promocijo testiranja v skupnosti na hiv, hepatitis B in C, sifilis, oralno in analno gonorejo.

Buddy, letak

Promocija programa Buddy za osebe, ki živijo s hivom.

PrEP, letak

Letak ponuja več informacij o PrEP-u, zaščitnemu zdravljenju hiva pred izpostavitvijo.

PEP, letak

Buddy, plakat

PEP, plakat

Testiranje, plakat