Iščemo sodelavca za odvzem krvi

DIC Legebitra že deveto leto izvaja redno brezplačno svetovanje in testiranje na spolno prenosljive okužbe med moškimi, ki imajo spolne odnose z moškimi. Ker vsako leto beležimo visoko rast števila uporabnikov testiranja, iščemo dodatno

honorarno/občasno sodelavko ali sodelavca za odvzem krvi in brisa žrela.

 

Kaj pričakujemo?

Od kandidatov pričakujemo vsaj osnovno poznavanje področja hiva in drugih spolno prenosljivih okužb. Zaradi neposrednega dela z uporabniki od sodelavcev pričakujemo zanesljivost, empatijo in občutek za delo z ljudmi, diskretnost in zaupnost.

Pogoj za delo je dokončana zdravstvena izobrazba (laboratorijski tehnik, zdravstveni tehnik/medicinska sestra, dipl. medicinska sestra oz. zdravstvenik) z opravljenim strokovnih izpitom in ustrezno usposobljenostjo za odvzem krvi ter vsaj eno leto profesionalnih izkušenj z odvzemom krvi.

Potek sodelovanja

Sodelavec bo zadolžen za pripravo prostora in opreme za odvzem vzorcev, sprejem uporabnikov, odvzem krvi ter brisa žrela.

Prvi mesec sodelovanja bo namenjen spoznavanju dela in teoretičnemu ter praktičnemu usposabljanju. Potekal bo v obliki prostovoljnega dela v obsegu do 5 ur tedensko.

Po uvajalnem obdobju je predvideno redno plačano (honorarno) sodelovanje v obsegu približno 10 ur mesečno v popoldanskem in večernem času, ki lahko predstavlja dopolnitev tvojemu rednemu delu.

Kaj nudimo?

Ponujamo ti možnost zanimivega dela v strokovni in dinamični ekipi s prijetnimi sodelavci z možnostjo dolgoročnega sodelovanja, ki je redno plačano, in izjemne priložnosti za izobraževanja in nadgrajevanja znanja za delo na tem področju.

Če te delo zanima …

Če te delo zanima in si zanj primerno usposobljen, nam pošlji življenjepis z opisi znanj, usposobljenosti in izkušenj ter krajše motivacijsko pismo, v katerem nam predstaviš, zakaj te ponujeno delo zanima.

Prijave sprejemamo preko e-pošte info@kajisces.si do vključno 30. septembra 2017.

Uredništvo KAJiščeš.si

Komentiraj, povej svoje mnenje

Več vsebin z bloga

Vsi prispevki

Poljubljanje kot možen način prenosa gonoreje?

Gonoreja je spolno prenosljiva okužba, ki jo povzroča bakterija Neisseria gonorrhoeae in ki povzroča okužbo spolovil, danke (analna gonoreja) in žrela (oralna gonoreja). Nesorazmerno veliko gonoreje je med moškimi, ki…
Preberi

Poletna vročina in testiranje

Poletje je odličen čas, ko radi potujemo, čas dopustov, festivalov, kruzinga, parad ponosa, zabav, čas razigranosti in priložnosti za nova poznanstva, priložnosti za seks. Pozabimo lahko na zaščito ali pa…
Preberi

Od leta 2010, 70% rast novih prijavljenih primerov sifilisa v Evropi

Nedolgo nazaj je bil skoraj izkoreninjen, v današnjem času pa je sifilis v opaznem porastu, predvsem med geji, biseksualci in drugimi moškimi, ki imajo spolne stike z moškimi (MSM). Evropski…
Preberi