Iščemo sodelavca za odvzem krvi

DIC Legebitra že deveto leto izvaja redno brezplačno svetovanje in testiranje na spolno prenosljive okužbe med moškimi, ki imajo spolne odnose z moškimi. Ker vsako leto beležimo visoko rast števila uporabnikov testiranja, iščemo dodatno

honorarno/občasno sodelavko ali sodelavca za odvzem krvi in brisa žrela.

 

Kaj pričakujemo?

Od kandidatov pričakujemo vsaj osnovno poznavanje področja hiva in drugih spolno prenosljivih okužb. Zaradi neposrednega dela z uporabniki od sodelavcev pričakujemo zanesljivost, empatijo in občutek za delo z ljudmi, diskretnost in zaupnost.

Pogoj za delo je dokončana zdravstvena izobrazba (laboratorijski tehnik, zdravstveni tehnik/medicinska sestra, dipl. medicinska sestra oz. zdravstvenik) z opravljenim strokovnih izpitom in ustrezno usposobljenostjo za odvzem krvi ter vsaj eno leto profesionalnih izkušenj z odvzemom krvi.

Potek sodelovanja

Sodelavec bo zadolžen za pripravo prostora in opreme za odvzem vzorcev, sprejem uporabnikov, odvzem krvi ter brisa žrela.

Prvi mesec sodelovanja bo namenjen spoznavanju dela in teoretičnemu ter praktičnemu usposabljanju. Potekal bo v obliki prostovoljnega dela v obsegu do 5 ur tedensko.

Po uvajalnem obdobju je predvideno redno plačano (honorarno) sodelovanje v obsegu približno 10 ur mesečno v popoldanskem in večernem času, ki lahko predstavlja dopolnitev tvojemu rednemu delu.

Kaj nudimo?

Ponujamo ti možnost zanimivega dela v strokovni in dinamični ekipi s prijetnimi sodelavci z možnostjo dolgoročnega sodelovanja, ki je redno plačano, in izjemne priložnosti za izobraževanja in nadgrajevanja znanja za delo na tem področju.

Če te delo zanima …

Če te delo zanima in si zanj primerno usposobljen, nam pošlji življenjepis z opisi znanj, usposobljenosti in izkušenj ter krajše motivacijsko pismo, v katerem nam predstaviš, zakaj te ponujeno delo zanima.

Prijave sprejemamo preko e-pošte [email protected] do vključno 30. septembra 2017.

Uredništvo KAJiščeš.si

Komentiraj, povej svoje mnenje

Več vsebin z bloga

Vsi prispevki

Testiranje v Radovljici

Si se testiral pred več kot pol leta? Potem je spet čas, da se ponovno testiraš na hiv, hepatitis B in C, sifilis in oralno ter analno gonorejo. Tokrat spet…
Preberi

Ponedeljkovega termina testiranja 1. januarja ne bo

V ponedeljek, 1. januarja 2018, testiranja ne bomo izvajali. Naslednja termina testiranja bosta: v petek, 5. januarja 2018, med 23. in 2. uro, v klubu Tiffany, v ponedeljek, 8. januarja…
Preberi

Ob svetovnem dnevu aidsa

S poudarkom na pravici do zdravja 1. decembra po vsem svetu že tridesetič obeležujemo svetovni dan aidsa. Pravica do zdravja pomeni, da imajo vse osebe pravico do zaščite pred boleznijo,…
Preberi